INFORMATION

Bra att veta för besökare

Det är tre saker som vi aldrig tummar på och det är: säkerhet, gemenskap och glädje. Detta går som en röd tråd genom hela vårt utbud och du som förälder ska alltid känna att ditt barn är i säkra händer.

Anmälan

Anmälan till  våra aktiviteter sker via hemsidan.

Efter fullständigt betald avgift är anmälan bindande.

Efter genomförd bokning erhålls en bokningsbekräftelse till angiven mailadress.

Betalning

Avgiften betalas i samband med genomförd bokning. Undantag om betalning sker genom delbetalning, av vilket särskilda villkor följer. Betalning sker med kort, via faktura eller genom delbetalning. Avgifter för valt betalningsalternativ kan tillkomma.

När avgiften har betalats erhålls en bekräftelse till angiven mailadress.

Ångerrätt

Du kan inom 14 dagar efter genomförd bokning av plats på någon av våra aktiviteter ångra Dig och avboka platsen med full återbetalning av lägeravgiften. Meddelande om avbokning enligt ovan ska skickas skriftligen till Info@smygeutveckling.se

Meddelandet ska innehålla namn och personuppgifter samt den veckan anmälan gäller för.

Avbokning och avhopp till vårt Camp Adventura

Om avbokning sker innan den 15 maj 2021 återbetalas 50 % av lägeravgiften. Om avbokning sker efter 15 maj 2021 återbetalas lägeravgiften inte. Avbokning med anledning av sjukdom kräver att giltigt  läkarintyg uppvisas. Full återbetalning av lägeravgiften medges därmed. Lägeravgiften återbetalas inte heller vid avhopp från påbörjat läger.

Force majeure

Om vi väljer att ställa in någon av våra aktiviteter återbetalas lägeravgiften i sin helhet. För det fall att aktivitet ställs in till följd av beslut från myndighet eller andra hinder som ligger utanför vår kontroll, vilka skäligen inte kunde förutses av oss i samband med upprättandet av denna skrivelse, sker återbetalning av halva lägeravgiften.


Försäkringar

Smyge Utveckling har en gruppförsäkring som är särskilt framtagen att passa vår typ av verksamhet.

Personuppgiftspolicy

Vissa personuppgifter och handlingar i bokningen kommer lagras och hanteras av oss i enighet med GDPR.